pondělí, dubna 10, 2006

Škola v přírodě 2006
Motto:
„…kolo je famózní věc“
Místo:
Stálá škola v přírodě - Grieselův mlýn,
Jetřichovice 94,
okres Děčín, 407 16

http://www.jetrichovicko.cz/ouj/

http://jetrichovicko.euweb.cz/

Termín: Pondělí 1.5. – úterý 9.5.2006

Cena: 2200 Kč, prosím Vás o zaplacení v hotovosti do pátku 21.4.´06

Odjezd: Vlakem v pondělí 1.5.2006 v 10:26 z Masarykova nádraží, sraz v 8:45 u školy, kde naložíme kola a velká zavazadla. Děti si pak odvedeme na nádraží sami – budou potřebovat přestupní jízdenku.

Návrat: Opět vlakem v úterý 9.5.2006 v 11:47 na Hlavní nádraží.

Doprava zavazadel a kol: Malý batůžek se svačinou si děti vezmou s sebou do vlaku – bude se nám také hodit na výlety. Kufr (nejlépe se balí) a kolo přineste v pondělí 1.5. v 8:45 ke škole, zde věci naložíme a vyzvednout si je pak budete moci v úterý 9.5. odpoledne ve škole.

S sebou: batůžek do vlaku a na výlety, větší zavazadlo (doporučuji kufr) na všechny ostatní věci.

Na kolo: cyklopřilba, vhodné neplandavé oblečení, láhev, zámek, náhradní duši (nářadí a lepení budeme mít) a dále doporučuji blatníky, rukavice a brýle (lze použít normální sluneční).

Oblečení: Dostatečné množství, více vrstev je lepší, než jedna teplá bunda.

Obutí: Přezůvky, sportovní obuv, pevná nepromokavá obuv, (sandále).

Jiné: Pytel na špinavé prádlo (starý povlak na polštář), hygienické potřeby, krém, pláštěnka, kšiltovka, sluneční brýle, šátek, 2 m pevného provázku (uzlovačka), zavírací nůž, noviny na sušení bot, šití, hadrové míčky (ty ještě budeme vyrábět).

Učení: Vybavený penál, nůžky, pastelky, Matematiku 7. díl, Český jazyk 2. díl, Prvouku, knížku Povídání o pejskovi a kočičce a kroužkový blok.

Léky: pokud budete dávat dětem jakékoliv léky – i vitamíny, vložte je prosím do obálky společně s dávkováním, potvrzením o zdravotním stavu, které musí vystavit ošetřující lékař!, kartičkou pojištěnce a případným upozorněním na zdravotní rizika – vše si vyberu ráno před školou.

Kapesné: doporučuji vložit do podepsané obálky drobné mince dle Vašeho uvážení, které budu dávat dětem postupně. Obálky si vyberu od dětí na místě.

V Praze dne 10.4.2006

0 Comments:

Okomentovat

<< Home